A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Fájdalom-csillapítás

A fájdalom érzete egyidős az emberiséggel. Bárkinél tapasztalható a jelenléte, szenvedést okoz, ugyanakkor figyelmeztet testünk törékeny voltára. Ami viszont nagyon fontos,  jelzést ad szervezetünkben zajló folyamatokról.  A fájdalom enyhítése, megszüntetése minden korban sokat foglalkoztatta a  tudósokat.

Kétségtelen a hosszan tartó vagy erős fájdalom rontja az életminőséget, és negatívan hat a közérzetre, megkeserítheti mindennapjainkat. Ha a fájdalom kisebb, gyengébb, még el is viseljük és várjuk múlását, de egy erős, hosszabban tartó fájdalom már nagyon igénybe vesz bennünket, nehéz sokáig elviselni azt.

Fájdalmat nagyon sok minden válthat ki, most elsősorban a mozgásszervi betegségekből adódó fájdalommal foglalkozunk.

Ki ne hallott volna még ismerőseitől, családtagjaitól, barátaitól különböző eseteket, melyekkel fájdalmas érzéseikre utaltak;

-          úgy fáj a derekam, hogy nem bírok sem ülni, sem feküdni

-          nem tudok sehova menni, mert a térdem minden mozdulatnál elviselhetetlenül fáj

-          úgy fáj a vállam, mintha állandóan teli zsákok nyomnák

-          mitől fájhat annyira  a hátam?

Aki fentieket érzi, szükségessé válik fájdalmának csillapítása.

Sokan ilyenkor fájdalomcsillapító tablettákra, kapszulákra gondolnak elsőként, de a fájdalom-csillapító  gyógyszereknek, különösen hosszabb távon mellékhatásai lehetnek., még egy újabb betegséget is generálhatnak. Ami főként ellene szól, hogy csak blokkolják bizonyos ideig a fájdalmat, aztán újra folytatódik.

Egy más fajta fájdalom csillapítást ajánlunk, amely a fájdalom okának megszüntetése érdekében is segítségünkre lehet, ez a Mikrohullámú terápia; saját otthonunkban, tartózkodási helyen alkalmazható. 

Íme a Mikrohullámú terápiás pánt, különböző testrészeken;

Milyen fájdalom esetén javasolt használata?

- sport sérülések
- stresszes, feszült nyak 
- ízületi fájdalom
- izom-sérülések és fájdalom
- gyógyulási folyamat felgyorsítása

esetén.

Hogyan működik a Mikrohullámú terápia?

A gyártó, különböző testrészekre illeszthető pánt formájában állította elő, mely olyan gyenge elektromos árammal működik, mely értéke küszöb alatti, tehát viselője nem érzi azt. Ugyan akkor ez a szelíd mikro-elektromosság lehetővé teszi és segíti az automatikus gyógyulási folyamat megindulását a szövetekben.  Kényelmesen és diszkréten viselhető ruházat alatt is.

A fájdalomcsillapító pánt része egy tápfeszültség, ami kifejezetten a  mikrohullámú terápiás eszközhöz tervezett akkumulátor. A beépíthető akkumulátor egység a használattól függően legalább 4 hónapig tart.

Mellette alkalmazhatunk bevált kenőcsöt, géleket vagy gyógynövény alapú sprayt.

Az ízületi problémák  megelőzése még célra vezetőbb, mint annak bármilyen formájú gyógyítása.

Hogyan tudjuk megelőzni az ízületi problémákat?

Első sorban a mozgással érhetünk el megelőzhető eredményeket. 

Bármilyen mozgás jótékony lehet, de olyat válasszunk, ami számunkra nem megerőltető, rendszeresen tudjuk alkalmazni.

Legegyszerűbb az intenzív séta, ami nem igényel segéd-eszközt és kellemes időtöltés. Megfelelő helyen, jó levegőn, kifejezett támogató hatású.

Alkalmazható terápiánk mellett étrendkiegészítő fogyasztása is segíthet, melyek weboldalunkon  Csont, porc, ízület menü pontban  található  https://www.relaxbolt.hu/csont_porc_izulet_94  .

Ha az alkalmazott egyéni terápiánk nem vált be, nem indult be a gyógyulási folyamat, mindenképpen keressük fel orvosunkat, további vizsgálat érdekében.

 

 

Lejegyezte

Barátfalvy Irén