A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Folyékony szappan -Oi-lin, Sunrider
12.348 Ft

Folyékony szappan -Oi-lin, Sunrider

12.348 Ft
Gyártó cikkszám: 45008
Cikkszám: 0005013
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

A közönséges szappanokkal ellentétben a Sunrider Oi-Lin® Folyé­kony szap­pan tökéletes fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt. Az­zal egy­idejűleg, hogy tisztítja a kezet és az egész testet, hid­ratálja is a bőrt.
Ez a bőrkímélő és korszerű formula minden bőrtípusra ideális, de különösen az érzékeny és a száraz bőrűeknek ajánlott. Bő­rét selymesen finommá varázsolja!
 
Sunrider Oi-Lin® Folyé­kony szap­pan előnyös tulajdonságai:
 
Összhangban van a bőr természetes pH-jával, így segít hid­ratálni a bőrt, és a tisztítással egyidejűleg táplálja is azt.
Koncentrált növényi kivonatok és más természetes al­ko­tó­ele­mek révén nyugtatja és táplálja a bőrt.
Használata után a bőr sima, rugalmas és makulátlanul tisz­ta lesz.
 
Az általánosan használt tusfürdőkkel szemben is tökéle­tes al­ter­na­tívát jelent. Méltó kényeztetést nyújt az egész test­nek!
A babák bőre különösen érzékeny, ám a piacon kapható ba­ba­szap­panok többsége egyáltalán nem mű­ködik harmóniában a bőr­rel. Többé nem kell babaszappant ke­resnie! A Sunrider Oi-Lin® Folyé­kony szap­pant a kis­­ba­bák is élvezni fogják, bőrük há­lás lesz érte.
 
Miért jobb a Sunrider Oi-Lin® Folyékony szappan?
 
Az üzletekben megvásárolható legtöbb folyékony szappan na­gyon lúgos és szá­rító hatású, ami különösen az érzékeny bőrnek ártalmas. Ezek­nek a szap­pa­noknak a rendszeres használata száraz, kirepedezett kéz­bőrt eredményez. A Sunrider Oi-Lin® Folyé­kony szap­pan ezzel ellentétben nem tar­tal­maz mesterséges szí­nezékeket vagy durva tisztítószereket, így tökéletes az egész család szá­má­ra! Nem tartalmaz állati zsírt vagy állati fehérjét sem, ame­lyek elzárhatják a bőr pórusait, így a bőr korai öregedéséhez ve­zet­het­né­nek
.
Sunrider Oi-Lin® Folyé­kony szap­pan felhasználási javaslata:
 
Nyomjon egy kevés folyékony szappant a tenyerébe, majd vízzel habosítsa fel, és masszírozza a bőrébe! Végül alaposan öblítse le vízzel!
 
Összetevők; aqua, sodium cocoyl isethionate,  aloa vera gel,  parfüm, glycerin, PEG 150 distearate, PEG 80 Glyceril,  cocoate, glyool distearate, sodium methyl, taurate, propylene glycol, dimethicone copolyol, peg60 almond glycerides,  metylparaben, trosodium edta,  propylparaben,  ethylparaben,  butylparaben,  hydrolized soy protein, allantoin,  matricaria ( camomilla recutita), rosemary (Rosemarinus officinalis)
 
Kiszerelés240 ml .

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.