A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
19 éve az egészségmegőrzés szolgálatában
Kategóriák
Kollagén - Gambe slim - lábápoláshoz
6.839 Ft

Kollagén - Gambe slim - lábápoláshoz

6.839 Ft
Cikkszám: 00050
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A kollagén  az ínak, kötőszövetek, izületek, izmok, porcok, csontok és létfontosságú szerveink természetes összetevője.
Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. A kollagén a bőr szilárdító váza
.
Összetartja a bőrt és alátámasztja az egyéb szöveteket és vérereket.
A legtöbb kollagént a bőr irha rétege tartalmazza.
A kollagén az a molekuláris szerkezet, amitől a bőrünk „él”.
A kollagén a test legfontosabb fehérjéje.
A testünk kötőszövetei tartalmazzák a legtöbb kollagént.
A felépítésének köszönhetően a kollagén az a protein, mely az összes kötőszövet életben maradását és megújulását biztosítja.
A kollagén a testfolyadékot is erősíti, mint pl. a szemgolyó üvegtestét.
A porcokban fellelhető elsődleges protein a kollagén, amely erőt és rugalmasságot biztosít.
Az ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagén nevű fehérje szilárd rostjai építenek fel.
A szövetek kialakulásának és megújulásának kulcsa, hogy a kollagént a szervezet igény szerint más forrásból is fel tudja venni.
A kötőszövet és az inak kialakulásának érdekében testünknek a protein szintézist kell beindítania. Ez az anyagcsere folyamat, egy katalizátort igényel, egy olyan anyagot, amely a kémiai reakciók ritmusát serkenti, anélkül, hogy bármiféle változást hozna létre, ez a Kollagén.
 
Táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket
Mert a kollagén a test természetes fehérjéje, a test ragasztójának is nevezik, a kollagén  összeköti az izmokat, a bőr kötőszöveteit, a szalagokat, a porcokat, az inakat. Fontos szerepet játszik a bőr, haj és a köröm egészségében. A bőr 75%-át kollagén alkotja.
 
Erősíti a kötőszövetet 
Támaszt és tápanyagot nyújt. Az erős kollagén fehérje a kötő- és támasztószövet része, a kollagén nagyon fontos szerepet játszik a kötő –és támasztószövet stabilitásában és szilárdítja azt. Hiányában lehetőség nyílik  a  vénás keringési rendszer tüneteinek, mint a visszér, hajszálér, striák és a narancsbőr megjelenése.
 
Táplálék a bőrpanaszok ellen: pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsök 
Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban, a gyógyítás folyamatában, a kollagén építő fehérje kulcsfontosságú szerepet játszik. 
 
Táplálja az izmokat, csontokat és fogakat 
De ugyanúgy fontos szerepet játszik a csontok felépítésében, a fogakban is. A fogak és a csontok csak úgy tudnak egészségesen kifejlődni, ha a testben lévő ásványi anyagok a kollagénnel egyesülnek, és együtt támogatják annak fejlődést.
 
Táplálja az ínakat és szalagokat
A kollagén rostos hálót képez az egész testben, zselatinos anyaga pedig emlékeztet a ragasztóra, mely mindent mindennel összeköt. A kollagén összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel. Innen ered az a latin eredetű mondás, hogy „a kollagén a test ragasztója.” molekuláris szerkezete biztosítja az inak, a szalagok erősségét és elasztikusságát.
 
Építi a porcokat, védi az izületeket
A csontok, az izületek, a porcok, az ízületi nedv, az ínak, a szalagok molekuláris szerkezetükben hasonlóságot mutatnak. A kollagén táplálék,az ízületi porc és ízületi tok újjáépítésében, így alkalmazhatjuk porcépítőként illetve az ízületek közötti „kenőanyag” újratermelésében is, mint ízületvédőt. 
 
A biológiai öregedés következtében a kollagén mennyisége évente 1%-al csökken, a környezeti hatások, mint a nap ultraibolya sugarai, a  szennyeződések, a dohányzás, a szélsőséges időjárási viszonyok és külső stressz pedig tovább csökkentik a kollagén szintjét.  A helytelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás alkohol és egyéb élvezeti szerek roncsolják, öregítik a kollagén szerkezetét. A kollagén öregedése alatt azt értjük, amikor az alkotó aminosavak között különböző kötések alakulnak ki, így az vizet veszít, alakja megváltozik, a kollagént normálisan lebontó enzimmel  szemben ellenállóbb lesz, így nehezebben újul meg.  Öregedése során a láncok közötti keresztkötések száma nő, így elveszti nedvességmegtartó képességét feszességét. Mivel a bőr szerkezete már kevésbé egészséges, csökken az ellenálló képessége a baktériumok ellen, megnő a vírusok kialakulásának kockázata. 
Az öregedés első jelei nemcsak a bőr szintjén érzékelhetőek. Minden aktivitás, amit eddig könnyedén végeztünk, (futás, hajolás, lépcsőzés…stb) hirtelen fájdalmassá válik. Ez annak köszönhető, hogy a kollagén hiány következében legyengül a csontszerkezet, az izmok, inak és izületek szövetei elernyednek. Egyszóval érezzük, hogy az öregedés folyamata elkezdődött.
 
Ma már megfelelően tudjuk pótolni a kollagénhiányt, testünkben ahhoz, hogy a kellemetlen tüneteket elkerüljük!
 
Minimumkúra 40 nap (2 palack), komplett kúra 120 nap (6 palack). 
 
Nettó tömeg: 500 ml/20 napi adag 
 
OÉTI: 6498/2010
 
Felhasználási javaslat:
 
Naponta 2 x 12,5 ml folyadékban feloldva vagy önmagában fogyasztva, az étkezések előtt (adagolókupak a tetején). 
Az üledékképződés természetes, használat előtt rázd fel!
 
Összetevők: 
hidrolizált kollagén, rutin, ázsiai gázló kivonat (2% Aziaticizid), ananász szár kivonat (250GDU/rg), szőlő levél kivonat (5% Polifenol), feketeáfonya bogyó kivonat (4% Anthocianidin), szőlő héj és magok kivonata (15% Procianidin), gyermekláncfű gyökér kivonat (2% Inulin), máriatövis termés kivonat (2% Szilimarin), virginiai varázsmogyoró levél kivonat (1% Polifenol).
 
Segédanyagok: tisztított víz, növényi glicerin, kálium-szorbát, szódium-benzoát.
 
 
Összefoglalva
A kollagén a testünket összetartó rostos kötőszövet. 
Erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. 
Bőrünk 75 %- a kollagénből áll, emellett a kötőszövetek, izületek, izmok, ínak, porcok, a haj, a köröm és létfontosságú szervek természetes összetevője. 
A kollagén egy szerkezeti protein, megszilárdító és összetartó ragasztóanyag. 
A kollagén a testfolyadékban is megtalálható és azt erősíti, mint pl. a szemgolyó üvegtestét.
 
A termék ára bruttó összeg, 27 % Áfa-tartalommal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.