A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
19 éve az egészségmegőrzés szolgálatában
Kategóriák
Napkristály kapszula
3.812 Ft

Napkristály kapszula

3.812 Ft
Cikkszám: 000208
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Crystal Kft - Flavin

Leírás és Paraméterek

A Napkristály Flavin ital gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma.

 
A kapszula hatása megegyezik a Napkristály ital hatásával. Ezen kivül kolint és aminosavakat is tartalmaz. 
Hatóanyag-tartalma a bélrendszerben szívódik fel. A kolin a lecitin "előanyaga", ezáltal elsősorban az agyi tevékenységeknél - tanulás, gondolkozás, emlékezet kihagyás -, javításánál, illetve megelőzésénél játszik fontos szerepet. 
Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek javasolt, mivel nem a gyomorban szívódik fel, ezáltal nem okoz savtúltengést.

A napfény hullámai jelentik az élethez, a szervezetünk működéséhez szükséges energiát és információt. 
Az élet keletkezésével kapcsolatban már számos különböző elmélet született. Az elméletek kidolgozói egyben azonban egyetértenek, a Nap fénye nélkül az élet a Földön nem létezne, megszűnne. 
A "kristályelmélet" szerint az eredeti földi élet önmagukat másoló kristályokon alapul. 
A kristály előállításának első fázisa: nyers növényi kristály létrehozása szabad energiák felhasználásával és egy energiagyűjtő rendszer segítségével.
A kristályok megfelelő közegbe kerülve olyan anyagokat rögzítenek szerkezetünkbe, amelyek az élet alapvető építőkövei közé tartoznak: glükóz, fruktóz, ribóz, fehérjék, nagy energiájú kötéseket tartalmazó molekulák (ATP, GTP, melyek a szervezet energiaszükségletének 95%-át biztosítják) aminosavak, nukleotidok, amelyekből például a DNS és az RNS is felépül. A második fázisban egy úgynevezett nap-desztillációs folyamat révén a kristályok olyan energiát gyűjtenek be a fényből, amely a szervezetünkbe jutva közvetlenül a sejtekre hat. Ráhangolja sejtjeinket arra a hullámhosszra, amely az "éltető frekvenciát" hordozza. 
Az általános energiaszint csökkenése az egyik oka az egészségi állapot romlásának, a degeneratív folyamatok beindulásának, a helyreállító mechanizmusok elégtelen működésének. 
Az oldat a szervezetbe jutva közvetlenül látja el, támogatja sejtjeinket számukra felhasználható energiával, információval, valamint flavonoidkokkal.

A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással!

A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP-400 mV értékkel bír.

Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel.

Jótékony hatásai;

- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.

- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenállóképességét a káros külső hatásokkal szemben. 

- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát,

- Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére,

- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai.

- A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése.

- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása.

- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.


Alkalmazás: kúraszerűen javasolt, 3-4 hónapig. 

Tartalma:  90 db

Nettó tömeg: 32,5 g  (90 x 361 mg)

Összetevők: Flavin 7 bioflavonoid komplex (Vörösszőlőlé szeparátum, Szilvalé szeparátum, Fruktóz, Feketeszederlé szeparátum, Feketecseresznyelé szeparátum, Feketeribizlilé szeparátum), 

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
Összes polifenol (növényi antioxidáns) 30 mg

Ebből: flavonoid

21 mg

Ajánlott napi bevitel: 3 x 2 kapszula

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.