A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Proenzi3 ExPur- 90 tabletta
6.900 Ft

Proenzi3 ExPur- 90 tabletta

6.900 Ft
Cikkszám: 233
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Walmark.eu/hu

Leírás és Paraméterek

Milyen problémákra alkalmazható a PROENZI3 EXPUR ?
 
ízületi gyulladás

becsípődés 
szalagszakadás
porckopás
 
 
PROENZI3 EXPUR KOMPLEX  ÖSSZETÉTELE
 
1. GLÜKÓZAMIN-szulfát
 
A glükózamin a porcok egyik fő építőköve, szervezetünk fiatal korunkban elő tudja állítani, ám ahogy egyre idősebbek leszünk, a glükózamin-termelés fokozatosan csökken, így a porcok kifejezetten nagy terhelés nélkül is képesek elkopni. A kopás következtében a csontok közötti porcok elvékonyodnak, súlyosabb esetben nagyrészt el is tűnnek, a nagyobb súrlódás okozta gyulladás pedig különböző mértékű fájdalmat okoz.
A természetben nem fordul elő se zöldségekben, se gyümölcsökben, egyedül a kagylóhéj tartalmazza nagyobb mennyiségben.
Ha kívülről pótoljuk a szervezetünkből lassacskán eltűnő glükózamint, akkor megállítható, illetve visszafordítható a porckopás és az azzal járó ízületi gyulladás és fájdalom. Ezen kívül a glükózamin a porcokat bontó enzimek működését is gátolja, így egyből két oldalról tudjuk támogatni a porcépítést.
A glükózamin létezik több formában, de orvosi célokra inkább a kénsavas sóját, a glükózamin-szulfátot használjuk.
A Proenzi termékeiben használt glükózamin héjas állatokból, főként kagylóból származik, így az arra érzékenyeknek használata nem javasolt.
 
Tartalma 3 tablettában: 1500 mg
 
2. KONDROITIN 
 
A kondroitin a porcok másik fontos alapköve, hiányában kialakul a porckopás.
A természetben, állatokban és emberekben leginkább a kötőszövetben található meg, nagyobb mennyiségben a cápaporc és a marhaporc tartalmazza.
 
Tartalma 3 tablettában: 600 mg
 
3. MSM (METIL-SZULFONIL-METÁN)
 
Az MSM egy kénvegyület, az emberi szervezetben ugyanúgy megtalálható, mint állatokban vagy növényekben.
Lehet használni külsőleg vagy belsőleg. Az ízületi gyulladást mindkét módon képes csökkenteni, belsőleg alkalmazva azonban segít a porcépítésben is.
Az MSM-et belsőleg használhatjuk még csontritkulás okozta fájdalom esetén, a szemet és különböző nyálkahártyákat érintő gyulladásokban, de még a premenstruális szindróma tünetei is enyhíthetők vele.
Külsőleg - az ízületi gyulladás csökkentésén kívül - használhatjuk sebgyógyulás fokozására, hegek és striák halványítására és napégésre.
 
Tartalma 3 tablettában  900 mg
 
4. C-VITAMIN
 
A C-vitamin vagy aszkorbinsav számos élettani folyamatban vesz részt, de ebben az esetben a kollagénképződést segítő hatását használjuk ki, ami szintén elengedhetetlen a porcok újjáépítéséhez.
 
HOL ALAKUL KI ARTRÓZIS?
 
Többnyire azokon az ízületeken alakul, amelyek nagy terhelésnek vannak kitéve, például a csípőízületek vagy a térd- és a bokaízületek. Ha az ujjakon alakul ki artrózis, az a korai fázisban igen fájdalmas, egy idő után a fájdalom csökken, viszont a csontos kinövések gátolják az ujjak mozgatását. Ez az elváltozás családi halmozódást mutat, nők között gyakoribb.
A gerinc ízületeinek elváltozása ízületi merevséget okoz és főként derék- és nyaki fájdalomhoz vezet.
Egyéb ízületek (pl. állkapocs, könyök, váll, csukló) általában nem érintettek, kivéve, ha nagy terhelésnek voltak kitéve.
 
AJÁNLOTT SZEDÉS
 
Porckopás kezelése esetén naponta 3 tablettát kell bevenni, ettől az adagolástól eltérni nem ajánlott, mivel ez az a dózis, amivel maximálisan biztosítani tudjuk a porcépítéshez szükséges vegyületeket. A 3 darab tablettát be lehet venni bármilyen időpontban, akár egyszerre is.
 
KÚRASZERŰ HASZNÁLAT
 
A Proenzi3 Expurt kúraszerűen érdemes szedni, egy kúra 4-6 hetes. Folyamatos szedésre nincs szükség, mivel hatása kitart 2-3 hónapig. Ha szükséges, évente több kúrát is tarthatunk 2 hónapos megszakításokkal. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.