A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
19 éve az egészségmegőrzés szolgálatában
Kategóriák
W25 DUO víztisztító készülék
22.000 Ft
11.000 Ft
Kedvezmény: 50%

W25 DUO víztisztító készülék

22.000 Ft
11.000 Ft
Kedvezmény: 50%
Cikkszám: 84
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Wellnet Kft.

Leírás és Paraméterek

 W-25 DUO víztisztító - Ajánlat 1-2 személyes háztartásba!


Értékesítési tapasztalataink, vásárlói és munkatársi visszajelzések alapján fogalmazódott meg az igény kisebb kapacitású, alacsonyabb árfekvésű, készülékek kialakítására és forgalmazására.
 

A közegészségügyi előírás szerint a készülékek 2 évig használhatók.Paraméterei:

- Kapacitása: 15 000 liter

- Szűrési sebessége: 3 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)

- Minimális víznyomás: 2 bar

- Maximális víznyomás: 6 bar

- Hideg víz szűrésére

Csapra szerelhető, egyszerűen kezelhető asztali víztisztító készülék. A háztartás praktikus segítője.Köztudott, hogy az emberi szervezetnek nagy szüksége van folyadékpótlásra. A napi folyadékszükségletet a szilárd ételek 1/3 része fedezi, a további 2/3 részt folyadék formájában vesszük magunkhoz.

Az emberi test kb. 70 %-a víz, egyes szervek pedig pl. a vese, az agyvelõ , a szem ennél is több vizet tartalmaznak, és ezt a vizet semmivel nem lehet helyettesíteni.

Nem mindegy tehát, hogy milyen folyadékot használunk, milyen vizet fogyasztunk.Tudta Ön, hogy országos átlagban minden harmadik vízminta egészségre ártalmas anyagokat tartalmaz?Nem tartalmazhat az ivóvíz olyan anyagokat és élő szervezeteket, amelyek az emberi egészséget bármilyen módon károsíthatják! Tartalmaznia kell viszont mindazokat az élet­ fontosságú ásványi anyagokat és vegyülete­ ket, amelyekre a szervezetnek szüksége van! A jó ivóvíznek ezen kívül frissítőnek és jóízű­ nek is kell lennie. Az ivóvíz kellemes ízét a benne oldott életfontosságú ásványi anyagok (Na, K, Ca, Mg) adják. Víztisztítási technológiai folyamat egyik lépcsője az ivóvíz klórozása a fertőző, kórokozó baktériumok elpusztítása céljából. Mivel a klór minden élő szervezetre mérgező, nyilvánvaló, hogy a klórozással az egészségünkre is igen ártalmas anyagok kerülnek az ivóvizünkbe. A szabad klór rend­ kívül agresszív, szervezetünkben roncsoló reakciókat okoz, károsítja az emésztőszerveket, a véralkotókat és az érfalakat. Klórozáskor nagy számban keletkeznek új anyagok: klórozott szénhidrogének, klórozott metánszármazékok, daganatkeltő vegyületek és klóraminok. Ezen vegyületek is ártalmasak egészségünkre. Emellett a csapvíz a klór és egyes klórozott vegyületek (főleg klóraminok és klórfenolok) következtében szagos lesz. A fentiek ellenére a víz klórozása elkerülhetetlen, mert a fertőtlenítés nélküli vezetékes víztől biztosan megbetegednénk, csak idő kérdése, hogy mikor. Fertőtle­ nítésre, klórozásra tehát szükség van, de miért innánk meg ezt az &bdquo adalékanyagot- a vízzel együtt? A klórt és más szennyező anya­ gokat eltávolíthatjuk aktív szén segítségével, a vizet a felhasználás helyén tisztítva meg. Az aktív szén (eredeti formájában faszén) fantasz­ tikusan nagy fajlagos felülettel ren­ delkezik, 1 g felülete akár 1000 m2 is lehet. Ezen a nagy felületen tökéletesen abszorbeálódnak (kiszűrődnek a vízből) a szerves anyagok és a mikroorganizmusok egyaránt. Ahogy a víz keresztülmegy az aktivált szén porózus szemcséin, a szer­ ves szennyezőanyagok molekulái a pórusok felületéhez vonzódnak, és azokat gyenge fizikai erők ott tartják.Működése, szűrési technológiájaA W-25 DUO asztali víztisztító készülékben ezüst­ tel impregnált aktív szén van. A készülék a vízminőség javítását több lépcsőben végzi. Az első fokozat magába foglal egy mechanikus szűrőt, amely a lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. Ez eltávolítja a vízben szabad szemmel is látható apró részecskéket. A második lépcső kiváló minőségű ezüsttel impregnált granulált aktív szenet tartalmaz, megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, a vegyszereket, a gyógyszerek maradványait, valamint a homogénezettmetilszármazékokat, az íz- és szagrontó anyagokat.

A W-25 DUO víztisztító készülék két­ lépcsős szűrési technológiájának köszönhetően kitűnő minőségű ivóvizet nyerhetünk, mellyel nem­ csak szomjunkat olthatjuk, de fogyasztásával hozzájárulha­ tunk egészségünk megőrzéséhez.

Az ezüst figyelemreméltó baktériumölő hatással rendelkezik: egy rész ezüst 10 millió rész víz csíráit képes elpusztítani, anélkül, hogy károsítaná az emberi vagy állati szervezetet. Az ezüst tízszer olyan hatékony, mint a klór (a NASA is ezüstöt tartalmazó szűrőket használ).

Mit szűr, és mit nem szűr a készülék?

A lebegő szennyeződéseket, a károsító klórt, a halogénezett metánszármazékokat és vegyületeiket, az íz és szagrontó anyagokat, a gyógyszer és vegyszermaradékokat, hormonokat.

Nem szűri ki a hasznos oldott és ásványi anyxagokat.

Bakteriosztatkus védelem: ezüst

A különböző mintázatú víztisztító készülékek közül jelenleg az alábbi választható; (A készülék és az alatta lévő műanyag átváltó csak egíymással nem méret-arányos)

Trendy mintázatú készülék

A készülék tartozéka: Műanyag átváltó csap

 

Hogyan kell üzembe helyezni a W25 DUO víztisztító készüléket? A felszerelése egyszerű, nem kíván különösebb szakértelmet.

Egyszerűen le kell csavarni a csapról a szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni az útváltó csapot.

A hagyományos csaptelepek esetében a váltócsapot a csap végén lévő szűrő helyére csavarjuk fel.

Amennyiben a csaptelep végén lévő menethez a váltócsap nem illeszkedik, a szűrő helyébe csavart közbetéthez csavarjuk fel a váltócsapot.

A falon kívül szerelt konyhai csaptelephez un. fali adapterrel csatlakoztathatjuk a víztisztítót váltócsap alkalmazása helyett. (Ebben az esetben szerszámokra és megfelelő tömítésekre is szükség van).

Ritkán, de előfordul, hogy a hagyományos csaptelep végén keskenyebb átmérőjű csőcsonk van, esetleg szűrő nélkül. Ilyen csövek végére rugalmas csatlakozóval szerelhető fel a váltócsap.

Fali elektromos vízmelegítő esetében kizárólag olyan megoldás fogadható el, amit csak egy vízvezeték szerelő tud elvégezni. A falban lévő vezeték és a bojler csaptelepe közé kell olyan menetes csonkot elhelyezni, amire egy falicsap és a váltócsap, vagy az adapter csapja felszerelhető.

ENGEDÉLYEK, SZAKVÉLEMÉNYEK, VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK  ITT OLVASHATÓK, MEGTEKINTHETŐK


A készülék csak hideg víz szűrésére alkalmas. A berendezés csak vezetékes víz tisztítására alkalmas.

 

A tiszta víz fontosságáról és a víz rendkívül fontos szerepéről  a  A víz a legfontosabbcímű cikkünkben olvashat...
 
 

Ha W25 DUO Víztisztító készülékét le szeretné cserélni, rendeljen új készüléket régi cserekészüléke ellenében, csökkentett áron. 

A csere.készülék ugyanolyan, mint az eredeti készülék. A különbség abban van, hogy a csere-készülék nem tartalmazza az átváltó csapot és műanyagvezetéket, azokat a réfi készülékről kell leszerelni és az új csere-készülékre áthelyezni.
 

 

Gyártó: WELLNET KFT.
 
A készüléket ellenőrízte:
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)
 
Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Rt. melynek száma: OTH 46-66/2004


 

Ha a felszerelés megtörtént,  tíz percig szükséges folyatni a készüléket,  a finom aktív szén szemcsék átmosása miatt.


A kimerült W25 víztisztító készüléket kedvezményes áron W25 csere készülékkel kicserélhető. A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető.


Mi a teendője, ha ilyen víztisztító készülékkel rendelkezik?
 
A közegészségügyi előírás szerint a készülékek 2 évig használhatók.
A  kimerült víztisztító készülék töltet-cseréje és szervizelése megrendelhető, megvásárolható.
A szerviz cseréli a benne  kimerült aktív szén töltetet és ingyen szervizeli is.
Ez  gazdaságos és igen környezetbarát megoldás, mert az aktív szén csere során alig képződik hulladék. Ezen felül fontosnak tartjuk, hogy a két éves élettartam lejárta után szükségessé válhat egy szerviz is. Hiszen a mindennapos használat nyomot hagyhat a víztisztító készüléken. 
A kimerült készüléket a szerviz
 
-  megtisztítja (vízköteleníti)
-  fertőtleníti
-  a kimerült aktív szenet kicseréli, a készülékedet újratölti
-  megvizsgálják, hogy szükséges-e  a ház bármely alkatrészét cserélni, ha igen, meg is teszik.
 
Hogyan intézhető?
 
2019. márciustól a víztisztító készülék töltetcseréje és szervizelése a korábbiaknál kedvezőbb módon történik;
www.wellnet-viztisztito.hu/toltetcsere oldalon megrendelhető a készülék töltetcseréje és szervizelése. Amennyiben ezen az oldalon rendeli meg a szolgáltatást, rögzítését követően futár viszi el Öntől a víztisztító készülékét és a szolgáltatás elvégzése után vissza is szállítja Önnek. Tehát a szállítás ingyenes, Önnek csak a töltetcseréért kell fizetnie, ami lényegesen kedvezőbb, mint az új készülék ára.

 A tiszta víz a jó közérzet forrása

Akik már megtapasztalták 


Mióta tisztított vizet iszom, megszűnt a gyomorpanaszom, gyomorégésem. Végre &bdquo vizet&rdquo iszunk!


Paáll Istvánné

Bp.

 

Olcsóbb, mint az ásványvíz, kisgyerekeknek is jobb, örülök, hogy megoldást találtam.

Pribeszki Attila

Békésszentandrás

 

A víztisztítóból fogyasztott víz minősége, íze nagyon tetszik a családomnak, örülök, hogy megvásároltam, mert tisztább, egészséges vizet fogyaszthattuk minden nap.

Horváthné Boldizsárné Katalin

Tófej

 

Nagyon meg vagyok vele elégedve víztisztítóval. A víz kristálytiszta, mellékíze nincs. Kolléganőimnek is vittem kóstolót, és nekik is nagyon ízlik. Ezzel a vízzel főzök, ételeimnek kellemesebb ízt ad. És nem utolsó sorban számításaim szerint gazdaságosabb, mintha a boltban vásárolt ásványvizet vásárolnám.

Kiss Katalin

Pécs

 

Amióta családommal használjuk, elmondhatom, hogy a víz olyan, mint amilyennek az iskolában tanultuk: színtelen, szagtalan, vízízű, fogyasztható folyadék.

Köő Szilárd

Siófok

 

A tisztítón átengedett víz illata, íze, áttetszősége sokkal jobb, mint a csapból engedett vízé. A tisztított vízzel főzött ételek íze, illata, sokkal zamatosabb.

Somosi Mária

Edelény

 

A vizünk sajnos elég szennyezett. Így ráfanyalodtunk az ásványvíz ivására, mivel az egész család gyomorfájásról panaszkodott. Egyik ismerősömnél megkóstoltuk a tisztított vizet. Mi is vásároltunk egyet, azóta nincs gyomorfájás, és az ásványvizet sem kell drágán vásárolni.

Rénes Olga

Karcag

 

Mióta a terméket használom, nem vásárolok drága üdítőitalokat, ásványvizet. Ebből készítem a leveseket, kávéhoz és főzéshez is ezt használom.

Sipos Dezső

Tófej

 

Dolgozóink eddig csak szódát ittak, azóta vizet is, mióta használjuk. Társaságunk meg van vele elégedve. Használjuk továbbra is.

Kondorosi Gabona Rt. (Varga Andrásné)

Kondoros

 

A gyerekek üdítőital fogyasztásuk csökkent, azóta nem fáj a torkuk sem. A család minden tagja meg van elégedve a víztisztítóval mind esztétikailag, mind minőségileg. A továbbiakban is használni fogjuk, másoknak is ajánlom, mert egészséges.

Sutyinszki Ferenc

Kondoros

 

A vezetékes vizet nem bírtam meginni, csak szódát. De azóta igen. Meg vagyok elégedve vele, jó minőségű vizet ad, másoknak is ajánlom.

Hajdú László

Kondoros

 

Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik.

Varga Mártonné

Hajdúböszörmény

 

A háztartásban csak szűrt vizet használunk. Javítja az elkészített étel ízét, minőségét. A befőtt és a savanyúság levét is szűröm, így jobb a gyümölcs, illetve savanyúság íze.

Hanóné Lévai Mária

Orosháza

 

Sajnos a pesti víz is tisztításra szorul, örülök, hogy javíthatom a víz minőségét.

Dr. Sebesi Béláné

Bp.

 

Megvétele óta a család rászokott a víz fogyasztására. Nem klóros, jobb ízű és nincs utóíze.

Balogh Gábor

Révfülöp
 


 


 A termék ára bruttó összeg, 27 % áfa-tartalommal

 

Gyártó: WELLNET KFT.
 
A készüléket ellenőrízte:
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)
 
Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Rt. melynek száma: OTH 46-66/2004

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.