A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
WIWE- szívdiagnosztikai képalkotó eszköz
0 Ft

WIWE- szívdiagnosztikai képalkotó eszköz

0 Ft
Cikkszám: 114
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sanatmetál Kft

Leírás és Paraméterek

A Wiwe egy saját, otthoni használatra kifejlesztett, nagyon hasznos orvostechnikai eszköz. Ezzel a kis méretű eszközzel, mely bármikor velünk lehet, pl. ha elutazunk bárhová, vagy hosszabb időre elhagyjuk otthonunkat, magunkkal vihetjük. Szívünk működését tudjuk vele vizsgálni, - saját magunk. Rendkívül hasznos, mert komoly, halált okozó betegségeket előzhetünk meg használatával.  A WIWE az EKG görbe tulajdonságait kiértékelő - a világon egyedülálló - intelligens algoritmus segítségével mutatja meg a hirtelen szívmegállás és a pitvar fibrilláció okozta stroke kockázatát. Ha ezeket előre látjuk megelőzhetjük a katasztrófális kimenetelt.
 
 
 
 
MILYEN FUNKCIÓI VANNAK?
 
 1 .  EKG MÉRÉST VÉGEZ
 
A vizsgálat közbeni kitűnő zajszűrés pontos mérési eredményeket tesz lehetővé. A kiértékelés felhívja a figyelmet az EKG görbe paramétereiben előforduló, a normálistól való esetleges eltérésekre.
 
 2. VÉROXIGÉN SZINTET MÉR (SPO2):
 
 A véroxigén-szint fontos mutató, az enyhe kimerültségtől kezdve, több súlyos betegség hátterében is állhat krónikus oxigénhiány
 
 3. IRÁNYT MUTAT AZ EGÉSZSÉGHEZ VEZETŐ ÚTHOZ:
 
A lépésszámláló használata segít a szívbetegségek kockázatainak csökkentésében.
 
A stroke a második leggyakoribb halálnem a világon! Bárki érintett lehet, hiszen a kor előrehaladtával egyre nő a stroke rizikója, és van még egy sor más kockázati tényező is: magas vérnyomás, magas koleszterin, cukorbetegség, elhízás, szív- és érrendszeri betegségek, dohányzás, stressz... A hirtelen szívhalál pedig előjel nélkül, bármikor megtörténhet.
 
MIÉRT ÉRDEMES A WIWE  MEGVÁSÁRLÁSA?
 
A világon egyedüli módon mérheti bárki e kis készülékkel saját szíve egészségi állapotát.
A készülék mérési eredmenyeként 1 perc alatt kész az EKG görbe. Okostelefonon egyből láthatóak az eredmények, mert a készüléken megjelenő EKG-görbét pillanatok alatt kiértékeli az előzetesen rátelepített program. Gondoljon bele, mennyi időt és pénzt takarít meg a saját készüléke használatával. Nem kell elmenni orvosi rendelőbe, nem kell várakozni, tehát  időt takaríthat meg.  Ráadásul az otthon (vagy bárhol) mért eredményt továbbíthatjuk az orvosunknak e-mailben is vagy egy alkalmas időben megmutathatjuk neki.
Méréseket hetente 3 alkalommal végezzen abban az esetben, ha egyik mért értéknél sem tapasztal eltérést a normál tartománytól.
Amennyiben a végzett mérések során több alkalommal is eltérést tapasztal a mért paraméterekben vagy a következő tüneteket tapasztalja (szapora pulzus, szúró érzés a mellkasban, rosszullét esetleg levegőért kapkod) ajánlott egy mérést elvégeznie a WIWE-val, melyet javasolt orvosának mielőbb eljuttatnia a felmerülő panaszok leírásával egyidejűleg.
Abban az esetben, ha a fentebb említettek erőteljesen jelentkeznek, elsőként azonnal orvosához forduljon.
 
 
 
 
NEM CSAK EGY SZEMÉLY HASZNÁLHATJA
 
A WIWE applikáció alkalmas több felhasználó kezelésére is, nyomon követve a mérési eredmények tendenciáit. Okostelefonhoz sem kell érteni, odaadhatjuk a WIWE-ot az idősebb szüleink kezébe is - a mérési eredmények majd később töltődnek át a mi telefonunkra.
 
ORVOSOKNAK - MEGBÍZHATÓ EKG
 
A 12 elvezetéses EKG első csatornájával egyenértékű, pontos jel. Sok helyen, egyszerre! Nem kell minden pácienst berendelni, mert már távolról is megvalósítható a mérés. Az emailben megkapott eredmények, adatok és EKG görbe nyomtatható formátumban érkezik.
 
SEGÍT ÉRTÉKELNI
 
A WIWE nem csak mér, de felhívja a figyelmet a szokásos EKG paramétereken kívül a pitvari fibrillációra és a világon egyedülálló módon a szívizom állapotára is! Több, mint 98%-os pontossággal elemző algoritmus.
 
MINDENKI ÉLETÉT MEGKÖNNYÍTI
 
Nem kell 24 órás monitorizálás, nem kell Holter készüléket a paciensekre aggatni. Nekik kényelmesebb a WIWE használata, orvosként pedig azonnali adatokat kapunk az eredményekről. Teljes kép a páciensről (véroxigén szint, pulzus, egyéb betegségek).
 
EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK
 
A WIWE az alábbi pénztáraknál számolható el egészségpénztári kártyára: Allianz, OTP, Medicina, Generali, Danubius, Izys, Új Pillér, Patika, Életút
 
 
MOBIL APLIKÁCIÓ
 
 
 
Használat
A WIWE használatbavétele előtt szükséges tennivalók
A) Normál mérés esetén
Miután kicsomagolta a WIWE készüléket, a használat előtt kérjük végezze el a mérés kiértékeléséhez szükséges mobil alkalmazás letöltését (itt teheted meg), élesítését.  Amint ez megtörtént a készülék a tetején lévő KI-BE kapcsolóval üzembe helyezve, a WIWE – megfelelő akkumulátor töltöttség esetén - azonnal használatba vehető.
B) Eseti mérésnél
Esetenként a telefonja nem elérhető, de mérést ekkor is készíthet. Az eseti mérés során a WIWE készülékkel elkészíti a mérést, melynek az adatát a WIWE tárolja és időbélyeggel látja el. A következő telefonnal való szinkronizáció után megtekinthető lesz a WIWE-on tárolt mérés kiértékelése.
Mobil alkalmazás letöltése, élesítése
Fiók regisztrációt valamint a WIWE eszköz és a mobil telefon illesztését, a Bluetooth kapcsolat létrehozását követően a készülék teljes körű használatra kész. A fiók regisztráció nem hagyható el, ám lehetőség van névtelenül, fióktól függetlenül mérést kezdeményezni.
A telefon alkalmazás és a WIWE eszköz párosítása
- A kapcsolat beállítás elvégzéséhez legyen bekapcsolva a WIWE eszköz és a mobil telefon is.
- Kapcsolja be a Bluetooth kapcsolatot telefonján.
- Az eszköz bekapcsolása a BE/KI  nyomógomb benyomásával történik. Megfelelő illesztés esetén az alkalmazás automatikusan felismeri a WIWE eszközt a jövőben is, ha a kapcsolt eszközzel mérés kezdeményezése történik.
- A WIWE eszköz és az mobil telefon párosítása később, a mérés kezdeményezése során is elvégezhető.
- A párosítás során A WIWE eszköz és az mobil telefon egymás hatókörében kell, hogy legyenek (Bluetooth kommunikációs távolság)!
Üzemkész állapot
Kérjük, hogy a WIWE helyes működéséhez szükséges alábbi feltételeket a használat előtt minden esetben ellenőrizze:
•A készülék épsége. Győződjön meg arról, hogy a készülék sérülésmentes, használható állapotban van!
•Az érzékelők tiszták.
•Az akkumulátor töltöttsége.
 A teljes töltöttséget az eszköz tetején lévő 4 db LED világítása jelzi, (1 LED világítása esetén a töltöttség 25%-os). Amennyiben nem világít legalább 2 db LED, úgy az üzembevétel előtt szükséges az akkumulátort tölteni. ld.: Akkumulátor töltése fejezet.
Teendők esetleges működési zavar vagy teljesítmény változás észlelése esetén
A WIWE-ot hosszú távú hibátlan működésre terveztük. Ha a működéssel kapcsolatos bármilyen panasz mégis előfordul, kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz (info@myWIWE.com).
Az otthoni környezet miatti hatások
A WIWE az otthoni elektronikus eszközöknél megszokott kezelést igényli. Kérjük, ne tárolja nedves környezetben. Kerülni kell az erős elektromágneses tereket, ezért ne tegye hangszóróra, mikrohullámú sütőre vagy hasonló elektronikus eszköz közvetlen közelébe.
Nem igényel különleges tárolást és kezelési eljárást.
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.