A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Evergreen - Növényi klorofill, Sunrider
22.880 Ft
21.000 Ft
Kedvezmény: 8%

Evergreen - Növényi klorofill, Sunrider

22.880 Ft
21.000 Ft
Kedvezmény: 8%
Gyártó cikkszám: 20325
Cikkszám: 000450
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

Az Evergreen® egy frissítő hatású ital, amely kon­cent­rált növényi klorofillból készül, és a szervezet ke­rin­gé­si, illetve emésztőrendszerére van jótékony ha­tás­sal. A klorofill a növények levelében ta­lál­ha­tó, és a napfény hasznosításában, illetve ener­gi­á­vá ala­kí­tá­sá­ban játszik szerepet. Az Ever­green® gazdag nyom­e­le­mek­ben, köztük vasban és cink­ben, és segít a vér erősítésében és oxigenizáció­já­ban.
 
 
 
 
Tudományos vizsgálatok megerősítették, hogy a klorofill erős gyógyító, gyul­la­dás­gát­ló, élénkítő, fiatalító hatású, és fokozza a vörösvérsejtek termelését. A klorofill elsőrendű vérképző és sejtépítő anyag, erős regeneráló képesség­gel. A klorofill-molekula nagyban hasonlít a hemoglobinhoz, amely a vérben az oxigént szállítja.
 
A klorofill hasznosítja és átadja a Nap energiáját, erősíti a tápcsatorna nyál­ka­hár­tyá­ját, enyhíti a kellemetlen szájszagot, gyorsítja az égési sérülések, vá­gott sebek, vérző fogíny gyógyulását, és általában erősíti az immunrend­szert. Reggel, ébredés után, éhgyomorra, vízbe keverve fogyasztva segíthet az éjszaka során felgyülemlett vizelet és húgysav eltávolításában. Ta­pasz­ta­la­tok szerint várandós anyák számára is hasznos lehet; gyakran hatékonynak bi­zonyul a hányin­ger és a reggeli szédülés ellen is.
 
Az Evergreen® jól kiegészítheti a sokféle zöldség és saláta fogyasztását. Ha annyi zöldet, leveles zöldséget akarnánk fogyasztani, hogy elérjük egyetlen fi­o­la Evergreen® hatását, akkor hatalmas, egy étkezés során elfogyasztani le­he­tet­len mennyiséget kellene megennünk. A teljesen természetes Evergreen® nem tartalmaz mesterséges édesítőket, színezőanyagokat és tartósítószere­ket. A legtöbb hagyományos klorofillkészítmény folyadék, kapszula vagy tab­let­ta formájában kapható, amelyeket vegyi úton vízben oldódóvá alakítottak an­nak érdekében, hogy állaguk ne romoljon. Tápértékük ennek hatására csök­kent. Az emberi szervezet azonban leghatékonyabban az olajban oldódó klo­ro­fillt képes hasznosítani. Ezt felismerve Dr. Chen speciális gyártási el­já­rást al­kal­maz, és zárható fiolában dobja piacra az Evergreen®-t, így a klorofill meg­ő­rzi természetes, olajban oldódó állapotát a szervezet épülésére.
 
 
 
 
Felhasználási javaslat:
 
Öntse egy 15 ml-es Evergreen® fiola tartalmát 2,5 dl Fortune Delight®-ba, víz­be vagy más Sunrider-italba, és élvezze egész nap! Ha ennél kevesebbet kí­ván fo­gyasz­tani, használja a fiola felét, harmadát vagy negyedét, azonban ügyel­jen ar­ra, hogy a fiola tartalmát felbontás után 24 órán belül fogyassza el, mert mi­nő­sé­ge idővel romlik.
 
Összetétele:
 
Víz, édesgyökér, klorofill és borsmentaolaj felhasználásával.
 
Kiszerelés:
 
10 X 15 ml fiola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.