A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Fortuna Delight - málnás -10 db, Sunrider
5.550 Ft
5.200 Ft
Kedvezmény: 6%

Fortuna Delight - málnás -10 db, Sunrider

5.550 Ft
5.200 Ft
Kedvezmény: 6%
Cikkszám: 0201
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

A nyirokér-rendszer tisztítására, salaktalanítására szolgál,

olyan gyógynövény ital, amely a nyirokér-rendszert tisztítja, segíti a szervezet saját kiválasztó funkcióit, s így hozzájárul a szennyező anyagok eltávolításához.. Ez az ital -kisöpri- a sejteket körülvevő nyirokérrendszert, szervezetünk szennycsatornáját. Ez azért különösen fontos, mert a nyirokérrendszer passzív, s a benne lévő nedveket nem hajtja semmi, általában csak testmozgással lehet nagyobb munkára fogni. A szervezetünkbe jutó anyagokat a szervezet feldolgozza, beépíti vagy kiüríti. Sajnos így van ez a káros, mérgező anyagokkal is. A szervezet ugyan képes a mérgező anyagok eltávolítására is, de ha nagy mennyiségben van jelen, nem tud vele megbírkózni. Ezek a méreganyagok lerakódnak a sejtekben, köztük a zsírsejtekben is. Ezek felhalmozódása a szervezet megbetegedéséhez vezethet, sejtbúrjánzáshoz, sőt daganatos elváltozásokhoz is.

Fortune Delight jótékony hatásai :

-tisztább szervezet, jobb közérzet

-több energia, élénkségérzet

-nagyobb állóképesség, gyorsabb regenerálódás

-növekvő mozgásígény, zsibbadás, görcs megszüntetése

-zsírégetés elősegítése

-nyirokér-rendszer, vese, hólyag tisztítása, nyirokérhálózat akadálymentességét segíti elő.


Eltávolítja az izomszövetekből a felgyülemlett tejsavat és szénsavat és egyéb salakanyagokat.

Fontos segítség lehet a daganatos megbetegedések ellen vívott harcban.

A zsírbomlás során keletkezett, vízben oldódó lipo-proteineket a véráramon keresztül az izmokba juttatja, ahol azt a szervezet egyszerű cukrokra (szőlőcukor) bontva szükség szerint képes elégetni, s így segítve az izmok fejlesztését, míg a fölös mennyiség a hatékonyabban működő kiválasztórendszeren keresztül eltávozik a szervezetből.


Fogyasztása segíthet abban, hogy rendszeres mozgás és zsírszegény táplálkozás mellett leadjunk fölös zsírpárnáinkból, közben az energiaszintünk növekszik.

Használata: a 3 grammos tasak tartalmát teában, vízben, joghurtban fel kell oldani, és így fogyasztani. Naponta 1,5 - 2 liter is fogyasztható az így elkészített italból, de kisebb mennyiség is hatásos. Amennyiben teaként  kívánja fogyasztani: 1 tasak tartalmát 240 ml vízben javasolt feloldani.

Jótékony hatásain kívül előnye, hogy kellemes üdítőjellegű ital, turmix-ital is készíthető belőle.

Összetétele: kamélia kivonat, krizantémvirág-kivonat, jázminkivonat, alangfűgyökér-kivonat, alma-kivonat + málnalé.

Összetétele a Regeneráció Filozófiája alapján

Felhasználói tapasztalat 

- Kedves Vesekőtársaim, megpróbálom a hosszú történetem lefaragni, ne legyen egy regény, de értsétek. Szóval én 3és fél éves korom óta nagyon sokat kínlódtam, láz, hidegrázás, deréktáji fájdalmak, néha hányás, de hányinger rendszeresen. Egészen 10 éves koromig mindenre gyanakodtak - még arra is, hogy csak pszichésen kreálom magamnak a tüneteket, minden valós betegség helyett. Úgy éltem meg a kínokat, hogy még akkoriban fájdalomcsillapítót sem adtak (pszichés a beteg) :-( Aztán 10 évesen kiderült a Heim Pálben, hogy ez vesekő. Azóta sok-sok orvos látott, kőzúzások, spontán kőürítések, kemény szülések. Nekem is azt tanácsolták ne vigyek be calciumot, hiszen calcium-oxalátos köveim voltak. Kb 40 db az évek során. Majd megtaláltam a Sunrider-t, elkezdtem méregtelíteni, és minimális calciumot bevinni!!!!!! 26 és fél év után ELŐSZÖR tünet- és probléma mentesen élek. Kimondom bátran meggyógyultam... :-) Forrás:Betegszoba.hu

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.