A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Légúti problémák enyhítése (cikk)

Talán nincs is olyan ember, akinek életében ne lettek volna légúti panaszai. A felső és alsó légúti problémák kellemetlen tünetekkel járnak. Gondoljunk azokra, akik allergiásak, és vele járó tünetek megkeserítik mindennapjaikat.

Harc a pollenek ellen

Tudta Ön, hogy hazánk lakosságának mintegy 10 százaléka allergiás? Jelen napjainkra is jellemző pollenszórás okozta pollenallergia kb. 200 ezer embert érint. Sőt, lehet hogy e statisztikai adat óta már sokkal több. Az idők folyamán kialakult jó néhány terápia, amiket  kora tavasztól a fagyokig alkalmaznak az érintettek, egyrészt gyógyulásuk, másrészt a kellemetlen tünetek csökkentése érdekében.

Jelen hírlevelünkben egy új orvostechnikai kis készüléket  mutatunk be, mely a légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére hívatott.

Száraz Só-Inhalátor készülék - terápia a természet erejével

Amennyiben Önnek vagy családtagjainak az alábbi egészségi problémák közül bármelyik felmerült, ismerje meg új orvostechnikai kis készülékünket, mely 2012-ben  "REDDOT"  nagydíjat nyert;

- aszmás tünetek

- bronchitis

- légúti allergia

- torok - és / vagy gége-

gyulladás

- légúti problémák

- légcsőhurt

 

- orrmelléküreg

elzáródás

- hörghurút

- nátha

- krónikus sinusitis

- dohányzás okozta

nehéz légzés,

 

- sípoló légzés, légszomj

- légzési nehézségből adódó

horkolás, rossz minőségű

alvás

- városi szmog, fertőzött

környezet

- copd

 
 

 

ORR-INHALÁTOR  -  felsőlégúti panaszokra

SZÁJ-INHALÁTOR  -  alsólégúti panaszokra

MINDKÉT készülék megvásárlása esetén: gazdaságos ár!

Előnyei;

- megakadályozza a légúti fertőzéseket 
- elősegíti a hörgők vízelvezetését 
- megkönnyíti a kellemetlen  légúti tüneteket  
- csökkenti asztmás rohamot 
- csökkenti a gyógyszeres kezelést 
- javítja az életminőséget,
- könnyen használható 
- helyi hatásmechanizmusa 
- gyógyszermentes, csak természetes anyagokat tartalmaz 
- nincs ellen- reakció 
- nincs mellékhatása
- bárhova elvihető, kis helyen elfér, bármikor használható

Használata;

A só fertőtlenítő és méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, nemcsak megöli a baktériumokat, hanem segíti az oxigénfelvételt is.

A  felhasználók  jelentős javulást tapasztaltak az általános egészségi állapotukat illetően, légzésük könnyebbé vált.

Aki tudatában van légúti allergiás reakcióknak, a pollenhelyzettől függően, annak megérkezése előtt  célszerű alkalmazni,   akáűr 1-2 hónappal  korábban.


Kiegészítő terápia - légúti allergia ellen

 

Az évszaktól függően allergiára kora tavasztól az első fagyok beálltáig ajánlott az alábbi táplálék-kiegészítők szedése;
 
A C-vitamin a légutak sejtjeinek fő antioxidánsa, jelentős gyulladásgátló és antihisztamin hatással rendelkezik.
A B-vitaminok családjába tartozó pantoténsav csökkenti az orrdugulást. Kutatások során megfigyelték, hogy a folsav - ami szintén a B-vitaminok közé tartozik - csökkenti a súlyos allergiás reakciókat és elnyomja az asztma tüneteit is.
Az omega-3 zsírsav rendszeres fogyasztása (halolajból vagy lenmagolajból) segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében. Gyulladáscsökkentők a különböző gyógynövényekből készített teák is.
 
Az egyik leghatékonyabb gyógynövény szénanátha ellen a csalán. Főzzön belőle teát, és iszogassa mindennap. Folyamatos fogyasztásával legyőzhető a tüsszögés, a viszketés és az orrdugulás.
 
A fentieken kívül még egy dolgot javasolunk minden szezonban az allergiásoknak, ez pedig a kalcium  és  magnézium mindennapi fogyasztása. Ez a két tápanyag is hatékonyan enyhíti az allergiás tüneteket, különösen c-vitaminnal együtt. Sokan nyilatkoznak pozitívan a hatásáról.
Fontos szerepe lehet a cink bevitelnek, ami más nyomelemmel nem helyettesíthető. 
Ásványi anyagok, nyomelemek komplett formában is előfordulnak: Kálcium - magnézium - cink.
 
Egyes vitaminokból, ásványi anyagokból, nyomelemekből kínálatunkban többféle is található, más összetételben, más kiszerelésben. A kívánt anyagokra név-szerint is rákereshet  vagy a kategóriába tartozás szerint tájékozódhat.
 
A hagyományos, egy-egy allergiatípusra felírt gyógyszerek mellett mindenképpen javasolt a kritikus időszakban a fenti kiegészítők szedése.