A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
19 éve az egészségmegőrzés szolgálatában
Kategóriák
Lifestream kapszula, 100 db - Sunrider
19.800 Ft
18.000 Ft
Kedvezmény: 9%

Lifestream kapszula, 100 db - Sunrider

19.800 Ft
18.000 Ft
Kedvezmény: 9%
Gyártó cikkszám: 20211
Cikkszám: 22
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A keringési rendszer erősítésére szolgáló kapszula.

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elem­ből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyó­gyászatban ezek a szer­vezet öt fő rend­sze­ré­nek felelnek meg. Ha az öt elem egyen­súlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kí­na­i­ak év­ezredekkel ezelőtt felismerték, hogy lé­tez­nek úgy­ne­vezett szerv­rendszer-specifikus élel­mi­szernövények, ame­lyek célirá­nyo­san kifejezet­ten egy-egy szerv­rendszert táp­lál­nak.
 
A Lifestream® növényi koncentrátum a „víz” elem nö­vé­nye­i­vel a szervezet keringési rendszerének működését segíti. Ez a for­mula egyensúlyban tarhatja a vérkeringést, ami a jó egész­ség alapvető feltétele.

Fokozza a szív,- az érrendszeri, valamint a keringési rendszer megfelelő működését, miközben elősegíti a szervezet kiegyensúlyozását és megteremti a szervezetben az energia áramlását.

A kínai leírások szerint a Lifestream®-et alkotó növények szabá­lyozzák a vérnyomást, erősítik a kapillárisokat, javítják a szív­működést, és segíthetnek a szívritmuszavarok megelőzésében. A Lifestream® tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterin szint­jének csökkentésében, és gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt mu­tatják, hogy a Lifestream® javíthatja a látást, csökkentheti a szemfehérje vö­rösödését (ugyanis a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a szemre).

A Lifestream®, mint a Sunrider valamennyi terméke, az egyensúlyi állapot el­é­ré­sét célozza. Nem avatkozik be a szervezet természetes működésébe: mi sem szemlélteti ezt jobban, mint az a tapasztalat, mely szerint e formula mind magas, mind alacsony vérnyomás esetén elősegítheti az egyensúlyi vér­nyo­más be­ál­lá­sát. Nem céja az orvosi kezelés és a gyógyszerek helyettesí­tése, hanem hozzájárul a szervezet egyensúlyi működéséhez!

A Lifestream® élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táp­lá­lé­kot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Felhasználási javaslat:

Napi 2 db kapszula

Összetétel:   Többféle gyógynövény speciális keveréke, amely a keringési rendszer megfelelő működését segíti. Rendszeres fogyasztása az ér - és nyirokrendszert, a szívet táplálja, s közreműködik a vérben oldott táplálékok, az oxigén, illetve a salakanyagok megfelelő szállításában.

Narancshéj (Citrus reticulata 28,1), törpe lyliturp gyökér (28,1 %), gyömbér-gyökér (28,1 %)  

Kapszula héj: hydroxipropil - metil- cellulóz

Kiszerelés :

Nettó tömeg: 62,1 g (100 db, 621 mg/db) 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.