A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
NuPlus - natúr (10x15 db), Sunrider
12.896 Ft

NuPlus - natúr (10x15 db), Sunrider

12.896 Ft
Gyártó cikkszám: 10045
Cikkszám: 17
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és ParaméterekA -tökéletes élelmiszer-, amely teljes értékű tápanyagot juttat a szervezetbe. A gyümölcsök, zöldségek, füvek nagy koncentráltságú tiszta keveréke. Nem tartalmaz semmiféle vegyszert, tartósítószert, édesítőt, ízesítőszert, zsírokat. A NuPlusz hatékonyabbá teszi a sejtek táplálékfeldolgoó, energiahasznosító képességét, s a rendszeres fogyasztása segíthet az izületek rugalmasságának megőrzésében. Ez a teljes értékű élelmiszer, energiakoncentrátum, ezért rakéta-hajtóanyagnak is nevezik. Bárki fogyaszthatja a szokásos étkezések előtt fél órával. Nagy tápanyag-értéke miatt csökkenti a hagyományos ételek iránti éhséget. Különösen jótékony hatású a megfáradt, fáradékony, lábadozó emberekre. Fogyókúrázóknak feltétlenül ajánlott, mivel a zsírok lebontásához és elégetéséhez rendkívül hatásos. Jót tesz az emésztési rendszernek, a májnak, a hasnyálmirigynek, a vesének. Enyhíti a krónikus fáradékonyságot, a vércukor-szint ingadozásait, megkönnyítheti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot. Jótékony hatással van a sportolókra, tevékenységük, állóképességük javulását idézheti elő.
 
 Nu Plus előnyös tulajdonságai:
 
Mint összetett szénhidrátból, a zsírbontáshoz szükséges glikogén származik belő­le, így nél­kü­löz­he­tet­len a hatékony sportoláshoz, illetve a fölös zsírszövetek jobb lebontásához.
Sokan tapasztalják, hogy a NuPlus® jót tesz az emésztőrendszernek, a májnak, a has­nyálmirigynek és a veséknek. Közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, be­lek) nyálkahártyájának pótlásában.
Enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a vércukorszint ingadozásait, megkönnyít­he­ti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, közrejátszhat a jobb ér­zel­mi stabilitás elérésében, és javíthatja az izomépítést.
Az ízesített változatok fagyasztva szárított gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek meg­őriz­ték eredeti enzimháztartásukat.

Mennyiség: 10/15 g/tasak / koncentrált


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.