A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Pajzs komplex tabletta
2.214 Ft

Pajzs komplex tabletta

2.214 Ft
Cikkszám: 000446
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Dr.Aliment Kft

Leírás és Paraméterek

Szelént, E-vitamint, C-vitamin, cinket és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.  A szelén szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez. A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához. Az E-vitamin szerepet játszik a szervezet védekező-rendszerének működésében. A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.
A készítmény a szelént nátruimhidrogén-szelenittel készített joghurtpor formájában tartalmazza.
 
Adagolás: naponta 1 tabletta 
  
A szelén az egyik legfontosabb esszenciális mikroelem. A jól ismert antioxidáns, a daganatmegelőző hatásán túl fontos szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő hormontermelésének biztosításában. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a szelén hatékonyan lassítja az autoimmun pajzsmirigy betegség kialakulását és progresszióját. Autoimmun pajzsmirigy betegség eredménye a hypothyreosis / pajzsmirigy alulműködés /, amely a csökkentett hormontermelést eredményez, de a hyperthyreosis is / pajzsmirigy túlműködés /, amely fokozott pajzsmirigy-hormon termelést okoz.
 A szelénhiány és a jódhiánnyal együtt előforduló szelénhiány autoimmun  pajzsmirigy betegség kialakulásához vezet. Dr. Barbara Gasnier vizsgálatában napi 200 µg szelént három hónapon keresztül történő fogyasztása a betegek egynegyedénél teljes gyógyulást, 40 %-kuknál pedig jelentős javulást eredményezett. (The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism; Vol. 87, No. 4, 1687-91. 2002.)
A szelén szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez. A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához. Az E-vitamin szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. 
 
Összetevők: nátrium-hidrogén-szelenittel készített joghurtpor (LactoMicrosel®), C-vitamin, E-vitamin, Cink-laktát, Kálium-jodid
 
Tápanyag és energiatartalom 1 tablettában:
Energiatartalom 0,55 kJ(0,13 kcal)
Fehérje: 0,005 g
Szénhidrát: 0,025 g
Zsír: 0,001 g
Szelén 100µg (az RDA* 183%-a)
C-vitamin 40mg (az RDA* 50%-a)
E-vitamin 6 mg (az RDA* 50%-a)
Cink 5 mg (az RDA* 50%-a)
Jód 150 µg (az RDA* 100%-a) 
*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel 
 
Tartalma:  60 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.