A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Rézkendő
4.200 Ft
3.400 Ft
Kedvezmény: 19%

Rézkendő

4.200 Ft
3.400 Ft
Kedvezmény: 19%
Cikkszám: 412-1
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lorix Kft.

Leírás és Paraméterek

Akik nyaki és/vagy vállfájdalommal küzdenek, valamint fejfájósok, javasoljuk a Rézkendő használatát.

Ugyanakkor a test bármely részére helyezhető, jótékony hatását ott is kifejti, A textilréz termékek más terápiás módszerekkel együtt is használhatók, erősítik azok hatását. Segítik mozgásunkat, de természetesen nem helyettesítik a mindennapos aktív testmozgást.

A következő problémák kezelésére ajánlott:

- nyaki fájdalmak

- stresszes állapot

- menstruációs görcsök

- versenysport során kialakult problémák

- huzatos helyen, téli időszakban

- ödéma

- kötött izomzat, izomfájdalom, izomgörcs

- csontritkulás

- izületi fájdalmak

- reumatikus fájdalmak.

Használat: 

A kendőt célszerű a nyakba kötni, vagy a fájós testrészt betekerni vele. Az első héten többször rövidebb ideig (érzés szerint, 10 perctől kezdve akár 3 óráig) használjuk. Ilyenkor a réz elkezdi oldani a sokszor több éve görcsös állapotban levő izmok feszültségét, a felszabaduló méreganyagokat pedig a szervezetnek ki kell ürítenie. A réz oldja a nyaki szakasz, a vállizmok görcseit, ezért a hirtelen felszabaduló, addig blokkolt energiák miatt esetenként az arcon bőrpír keletkezhet. Ez természetes jelenség.

A második héttől már folyamatosan is használhatjuk. Sűrű fejfájás és szempanaszok esetén érdemes gyakran alkalmazni. Huzatos helyen, vezetés közben, légkondicionáló működése esetén célszerű megelőző jelleggel is használni. Izzadság hatására a rézből természetes módon kékeszöld elszíneződés keletkezik, ezt ne próbáljuk eltávolítani, mert úgy gyorsítanánk az elhasználódást. A kendőn előforduló foltokat ne dörzsöljük, azt nem tudjuk eltüntetni, viszont az élettartamát azzal rövidítenénk. Átlagos használat esetén a várható élettartam 1 év.

Ha a rézkendőt viselve viszkető érzést tapasztalunk, akkor használatát azonnal függesszük fel. Ez rövid idejű alkalmazás (l-2 nap) esetén a nagyon ritka rézallergiát jelzi. Ilyenkor sajnos a használata nem javasolt. (A kiütés pár órán belül eltűnik a bőrfelületről.) Több hónapos viselés után viszont a viszketés azt jelzi, hogy szervezetünk már kellő mennyiségű rezet vett fel. Tartsunk pár hetes szünetet, majd újból használhatjuk.

A kendő, széle nincs beszegve, de nem rojtosodik. Ha mégis jobban szeretné szegetten használni, házilag beszeghető.

Továbbá, optikai hibás, ami azt jelenti, hogy foltok, elszíneződések lehetnek rajta, de a kendő eredeti tulajdonságát nem csökkentik, sem az esetleges foltok, sem beszegetlen állapota.

Ezek csak esztétikai hibák, jótékony hatását nem befolyásolják.

A termék márkajelzése: aes angelus (magyar termék)

Minden ember szabadon választhatja egészsége megőrzésére az ősi titkot, korunk tudását, vevőink tapasztalatát és a korszerű gyártás-technológiát ötvöző gyógymódot.

Tudatos vásárló:

https://tudatosfelhasznalo.webnode.hu/tapasztalatok-megadasa/rezkendo/

Figyelem;

A korábban forgalmazott  beszegett Rézkendő forgalmazása 2023. augusztus 1-től megszűnt. Gyártása leállt, a továbbiakban nem készítik már azokat.

A szegetlen kendő ugyanolyan jótékony hatású, csak esztétikailag tér el a korábbi beszegett kendőktől.. Házilag is beszeghető, ha igény van rá.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.