A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
19 éve az egészségmegőrzés szolgálatában
Kategóriák
Vitalitásnövelő (chi)Ks-500 készülék-bérlet, 10 alkalomra
8.000 Ft

Vitalitásnövelő (chi)Ks-500 készülék-bérlet, 10 alkalomra

8.000 Ft
Cikkszám: 49
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

2002-ben a Genfi Találmányi Kiállításon Aranyérmet nyert

A közelmúltban egy orvosi cikk egészen riasztó statisztikai adatokat közölt: hátfájás és gerincbetegségek miatt évente mintegy 300.000 beteg esik ki több hétre a munkájából, 500.000 beteg kap rendszeres fizikoterápiás kezelést és 2.000-2.500 válik rokkantnyugdíjassá. Emellett a a krónikus betegségek 80%-a is gerincelváltozásokból ered!

Mi az oka ennek a sok gerincbetegségnek és miért fontos a gerincoszlop egészséges működése?

Elsősorban az ülő életmód, a kevés mozgás és a munkahelyi vagy tanulmányi stresszhelyzetek. Ezek az izmok megfeszülését idézik elő és rendkívül nagy megterhelésnek teszik ki a gerincoszlopot. Az ebből eredő nyak- és vállmerevség, hát- vagy derékfájás először csak teljesítmény csökkenéshez vezet, majd patológiai elváltozásokat is okoz, mint a lumbágó, porckorongsérv, idegzsába, stb.

A gerincoszlopból szerteágazó idegek behálózzák az egész testet és gondoskodnak szerveink akaratunktól független működéséről (lélegzésről, emésztésről, szívverésről, stb.). A gerincoszlop bármilyen károsodása vagy a porckorongokra, csigolya ízületekre ható rendellenes nyomás a vegetatív idegrendszer károsodásához vezethet. Ennek következménye a szervek funkciózavara, a test rendellenes működése, a betegség.

Milyen gerinctornára van szükség, és hogyan lehet ezt biztosítani?

Magunk is könnyen rájövünk: felébredés után, vagy ha fáradtságot érzünk, kinyújtózkodunk, vagyis gerincoszlopunkat egy csavaró, kígyószerű mozdulattal megnyújtjuk, meggörbítjük. Ekkor a sejtek több oxigénhez jutnak, a porckorongokra ható nyomás enyhül és azonnal érezzük, hogy testünket kellemes energia járja át és éberek leszünk.

A levegőágy biztosítja,  a Chi-gép által közvetített  mozgás eljutását a bokától a nyakcsigolyákig 

A Chi-gép (ejtsd csí, kínai szó, jelentése életerő) gerincoszlopunk oldalirányú "kígyózó" mozgatását és csavarását végzi: úgy "igazítja ki" gerincünket és javítja annak funkcióit, hogy gyengéden lengeti egész testünket, a lábujjunktól a fejünk búbjáig. Egyidejűleg egész testünk speciális masszázsban részesül, beleértve belső szerveinket is. Vizsgálatok szerint a test oxigén-telítése tekintetében a készülék tizenöt percig tartó használata egyenértékű 10.000 lépésnyi (kb. 90 perces) sétával.

Számtalan tanulmány és esetleírás bizonyítja, hogy a készülék finom mozgása a gerinc apró tengelyeltéréseit is korrigálja, ami viszont gyógyítja a csigolyák közti ízületekben fellépő komplikációkat. A csigolyák mozgatásával javítjuk a porckorongok anyagcseréjét, ami azért fontos, mert a scoliózist, a gerinc oldalirányú görbületét és a hátfájást legtöbbször a porckorongok csökkent anyagcseréje okozza.

Hogyan méregtelenít a mozgás és az miért döntő fontosságú?

A hulladékanyagoktól való megtisztítás a testben lévő nyirokfolyadék feladata. Ennek mennyisége testünkben nagyobb, mint a véré, de nincs olyan "szivattyúhatás", ami azt mozgatná a testen belül. Ezért a tisztító-méregtelenítő hatást a fizikai tevékenységnek kell aktiválnia. Ha elmarad a mozgás, elmarad a folyamatos méregtelenítés is. Ezért nő napjainkban az ekcémás, allergiás, asztmás megbetegedések száma is. A méregtelenítés fontosságára utal pl. a Magyar Nemzet szeptember 27-i "Halálos élelmiszerek" című cikke: a hússal, tejjel a szervezetünkbe kerülő állatgyógyászati termékek, a növényvédő, ill. gyomirtó szerek allergiát, idegrendszeri és vérképzési zavarokat, hormonális elváltozásokat okoznak. A klórozott szénhidrogének, a dioxin daganatkeltők és megbontják a hormonális egyensúlyt: a férfiak nőies vonásait, a nők férfias jellegét erősítik, stb. Egyesek ezek közül mérgező tulajdonságukat megtartva fehérjékhez kötődnek, így nem kimutathatóak. Ezzel a problémával az egész fejlett világ kiemelten foglalkozik. Az Egyesült Államokban a fekvő infraszauna került a környezeti egészségkárosodások elleni harc élvonalába, de a Chi-gép rendszeres használata is hatékonyan méregtelenít.

Hogyan bizonyították a stresszcsökkentô hatását?

Ha stressz ér bennünket, szimpatikus idegeink izgalmi állapotba kerülnek, izmaink, emésztő szerveink, gyomrunk és beleink öszszehúzódnak és nem dolgozzák föl a táplálékot (székrekedés, hasmenés). A rajtunk megfigyelhető tünetek és fájdalmak legnagyobb része a stresszből ered. A gerinctornáztató készüléket úgy tervezték, hogy a lábak végtelen pályán történő finom mozgatása az egész testre átadódik, egész szervezetünk ellazul. A készülék napi 15 percnyi használatától a vegetatív idegrendszer egyensúlya helyreáll és ez elegendő az egész napi feszültség és fáradtság feloldására. A stressz megszűnését az agyhullámok frekvenciájának a mérésével klinikailag bizonyították!

Miért használhatja mindenki a családban?

A vitalitásnövelő Chi-gép azért olyan zseniális, mert még a legfáradtabb embert is mozgásra tudja bírni. Felélénkíti a vérkeringést, növeli a vér oxigéntartalmát, ezáltal javítja a belső szervek működését és megszünteti a fáradtságérzetet.

Feléleszti és harmonizálja az életenergiákat, szabaddá teszi azok áramlását a test energiaközpontjai, a csakrák között. Alacsonyabb sebességfokozatban akár idős, beteg emberek is használhatják, mert az jól szolgája a rehabilitációt, különösen mozgásszervi betegségek esetén. Iskoláskorúaknál akkor is nagyon hasznos, ha valamilyen oknál fogva gyógytornára vannak utalva.

A gerinctornáztató, vitalitásnövelő készülék számos, a mozgásszegény és stresszes életmód, ülőmunka által okozott betegség megelőzésére és gyógyszermentes kezelésére, az öregedési folyamat lassítására is alkalmas.

A Chi-gép a legfáradtabb embert is mozgásra készteti

VÉLEMÉNYEK A CHI-GÉPRŐL

Bácskai Zsolt, többszörös magyar bajnok, olimpikon maratonfutó:
"Több mint két éve nagyobb terhelésre a combom hátul begörcsölt, nem tudtam minőségi munkát végezni az edzéseken. A derekam is gyakran fájt, ami nagymértékben hátráltatta az olimpiai felkészülést is. Végig jártam az összes sportberkekben divatos és jó referenciákkal bíró orvosokat, csontkovácsokat, de sérülésem nem javult. A KS-500 viszont valóban nagyon hasznosnak, hatásosnak bizonyult. A második nap után már nem görcsölt be a lábam, a nagyobb intenzitású terheléseket is elbírtam. A görcsölés megszűnésén kívül jobb alvás, kipihentebb ébredés, gyorsabb anyagcsere lett az eredmény."

Staicu Simona, többszörös magyar bajnok, olimpikon hosszútávfutó:
,Feszített olimpiai felkészülésem során a már krónikusnak tűnő hátfájásom kiújult és a derekam is fájni kezdett. Három héttel az Olimpia előtt, jó edzettségi állapotban nem tudtam folytatni a munkát! Ekkor kaptam meg a KS-500 vitalitásnövelő Chi-gépet, ami hihetetlen hatékonysággal rendbe tette a hátamat és derekamat. Teljes értékű munkát végeztem már a harmadik napon! Használatával azóta is gyorsabban regenerálódom!"

dr. Csíky Antal cikke a Chi-gépről

"Ismertető
Egy olyan berendezést szeretnék bemutatni, amely nálunk még újdonság, de világszerte már több millió darabot használnak belőle. A feltaláló a japán dr. Shizou Inoue, aki 38 évnyi kutatás, kísérletezés után készítette el az első példányt ebből a gépből.
A chi - magyarosan: csi - az életerőt, életenergiát jelenti (lásd a kínai csi-kung, taj-csi stb., illetve a japán ki: rei-ki, mert ők így ejtik ki ezt a szót).
Az ezoterikus iskolák szerint nemcsak a vér és a nyirok kering bennünk, hanem az energia is. Az energia, amelyet a levegővel együtt szívunk be, a táplálékunkból alakítunk át és a csakráinkon veszünk fel. Ez az energia (melyet a szanszkritban pránának hívnak - lásd prána-jáma, mint légzőgyakorlat), nem az erekben, hanem a meridiánokban (=energiapályákon) kering bennünk. A meridiánok egyes pontjait szúrja az akupunktőr, nyomja az akupresszőr, ha lelassult kissé vagy elakadt az energia áramlása. Igy kapcsolható össze a csi-gép más ezotérikus módszerekkel.

J. M. Buckler, gerincgyógyász:

"Mint gerincgyógyászok, sok ezer dollárt költöttünk egészségjavító berendezések kutatására. A Chi-gép az utóbbi 10 évben kipróbált berendezések közül a legjobb.
Ennek az lehet oka, hogy a készülék mozgósítja a test nyiroknedveinek elvezetését. Ez létfontosságú, mert - mint dr. Gaston Naessens Franciaországban kimutatta - a rák és más krónikus degeneratív betegségek esetén a nyirokrendszer teljesen eltömődik, a szabadon áramló folyadék zselatin sűrűségűvé válik.

A szolgáltatás előzetes időpont-egyeztetéssel vehető igénybe, a Relax Stúdió székhelyén

(tájékoztatásul: 1111. Budapest, Bercsényi utca 6.)

Időpont-egyeztetés bármelyik elérhetőségünkön;

E-mail: relax@relaxbolt.hu

Telefon: 06 30 2657310

Amennyiben 5 alkalmas kezelés Bérlet érdekli, kérjük, kattintson IDE, és megnyílik az aktuális oldal.
 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.