A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Sugárzás és hatásai

Múlt héten egy Budapest környéki településről érdeklődtek. A telefonáló hölgy elmondta, hogy ízületi bántalmai vannak, nagy fájdalmakkal, különösen a lábai fájnak. Éjszaka nyugtalanul alszik, majd fáradtan ébred reggel.

Több felé járt már panaszaival, de nem sikerült eredményesen jobbítani állapotán.

A  beszélgetés során nem derült ki, hogyan jutottak el egy radiesztétához, aki megállapította, hogy a házuk alatt vízér van, ami érinti a fekhelyet is. Valószínűsíthető, hogy innen ered a nyugtalan alvás, és eredője lehet ízületi bántalmainak is.

Mik is azok a vízerek? Hallott már a káros sugárzásokról?

A földkéreg belsejében különböző törésvonalak, geológiai rések vannak, melyekben vízerek futnak, hasonlóan a föld felszínén ismert patakokhoz, folyókhoz.  (A mesterséges vízvezetékek, csatornák nem tartoznak ebbe  kategóriába).

A törésvonalaknál  a földkéregben található különböző anyagok módosíthatják a  föld természetes mágnesességét.

A föld-sugárzások közül hat félét tartanak számon a szakemberek. Ezek közül legismertebbek a vízerek és a Hartmann háló. A földkéreg különböző anyagainak jelenléte mérőműszerekkel mérhető.

Ha szakember mérésével megerősíti, hogy a lakás alatt víz vagy Hartmann ér mutatható ki,  javasolni szokta a szoba/lakás átrendezését. Vagyis azt, hogy a fekvőhely vagy a hosszabb tartózkodási hely máshova kerüljön. Sok esetben meg sem valósítható az átrendezés, hiszen sok minden egyéb figyelembe veendő körülmény is befolyásolja

Mit tehetünk ellene? Hogyan védjük ki a sugárzásokat?

Visszatérve a telefonáló esetére; - Újságolta, hogy a mérést végző szakember, az ágyak alatti rész leárnyékolását javasolta. Így jutottak el webáruházunkhoz.

Több féle árnyékolási megoldást alkalmaznak az emberek, amióta tudható a sugárzás negatív hatása.  Egyébként nem új keletű dolog ez, régen is előfordult olyan eset, hogy a gazda tudta, hol van a telkén sugár-hatás, és nem oda építkezett.

Ahol szükséges volt kivédeni, szalmát alkalmaztak. Manapság lehet hallani tükör használatát, alufólia alkalmazását,   stb.

Webáruházunkban a Rézszövet az árnyékolási technika eszköze. Eredendően a rézszövetet a lakás teljes alapterületének padlózás előtti lefektetésére találták ki, arra szánták.

Sok esetben az építkezők nem is gondoltak rá, vagy nem ismerték a sugárzások negatív hatását.

Tehát maradt az a megoldás, hogy a lakás azon részén helyezzünk el rézszövetet, ahol legtöbbet tartózkodunk. Ilyen a fekhelyünk, erre lett rendszeresítve a Rézlepedő. De lehet a lakás bármely részére, fotel alá, íróasztal + szék alá helyezni.

 

 

 

 

Mivel jómagam is kimértem és meggyőződhettem róla, hogy a Relax Stúdió székhelyének színhelyén is mutatható ki  vízér, minden készülék alá rézszövetet helyeztünk el, annak érdekében, hogy azok jótékony hatását ne befolyásolhassák  káros sugárzások.

Mit okozhatnak a vízerek, a Hartmann háló?

álmatlanságot, állandósult migrénes fejfájást, ingadozó vérnyomást, krónikus légúti betegségeket, hasnyálmirigy megbetegedést,  hasüregi panaszokat,  ízületi gyulladást, mozgásszervi és gerincbetegedéseket, lumbágót, és sok minden mást is.

Hogy kinek mit okozhat, ha például hosszabb távon  áll fekhelye egy geológiai negatív hatás felett, függ attól, hogy mely szervét éri leginkább a negatív hatású sugárzás, és az milyen régóta történik.

A telefonáló hölgy panaszai bizonyára összefüggésben vannak ágya alatti sugárzással. Délután már jött is a Rézszövetért a férje, vitte haza boldogan, annyit mondott magáról, hogy ő 79 éves (közel 60 évi házassággal) bármit megtenne, hogy feleségének fájdalmait enyhíteni tudja. Mondata hallatán elérzékenyültem, és nagyon bízom benne, ha közvetve is, de segíteni tudtam.

Összefoglalva;

Szükséges a káros sugárzás semlegesítése. Ki melyik módszerben hisz, alkalmazza azt, az egészséges élettér kialakításához.

Fontos a lakás harmonizálása, valamint a személyes védelem is.

 

https://www.relaxbolt.hu/rez_ezustszalas_termekek_125

  menüpontban találhatók a Rézszövet-termékek.

 

Lejegyzte:

Barátfalvy Irén